Арсеній Яценюк: Наше гасло - Never never give up. І ми досягнемо успіху
четвер, 11 квітня 2019, 16:35

"Україна не зійде зі шляху інтеграції в ЄС та НАТО. Усвідомлюю всі виклики та не зійду з цього шляху. Народ України продемонстрував свою волю. У нас є сила, впевненість, віра, розум і ідея. А це значить, ми досягнемо успіху", - сказав лідер партії "Народний фронт", засновник Фонду "Відкрий Україну" Арсеній Яценюк під час 12-го Київського Безпекового Форуму 11 квітня.

"Усвідомлюю всі виклики. Це не перший виклик і не останній, і це не перший рік цих викликів. Я не зійду з цього шляху. Труднощі нас роблять сильнішими. Труднощі нас роблять більш згуртованими. Труднощі демонструють справжню політичну волю".

"Народ України продемонстрував свою волю", - підкреслив він.

Саме тому 12-й Київський Безпековий Форум, як наголосив Арсеній Яценюк, "присвячений українським чоловікам і жінкам, які зі зброєю в руках воюють з найсильнішою армією Європи - Росією, захистили Україну, захистили її незалежність і кожного нашого громадянина": "Вони великі люди".

Цей Форум присвячується також "нашим друзям з Європейського Союзу і зі Сполучених Штатів Америки": "Тим, які просувають в світі демократію. Які знають, що таке свобода і цінності. Які вміють за неї боротися. І тим, які допомагають нам".

"Присвячуємо цей Форум невтомному борцю і нашому великому другу – покійному Сенатору Джону Маккейну, який разом з українським народом боровся за нашу свободу", - сказав він.

"Наше гасло є незмінним. Never never give up (Ніколи не здавайся.- ред.). І ми ніколи не зійдемо з цього шляху. У нас є сила, впевненість, віра, розум і ідея. А це значить, ми досягнемо успіху", - сказав Арсеній Яценюк.

Цьогорічний Київський Безпековий Форум, що проходить 11-12 квітня, зібрав рекордну кількість учасників – понад 1000. Серед них - високі представники української держави та державного керівництва, дипломатії й експертного середовища із понад 20 країн світу.

Київський Безпековий Форум заснований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" у 2007 році. Відтоді Форум щороку стає платформою для дискусій на високому міжнародному рівні щодо актуальних питань національної безпеки, безпекових питань Чорноморського регіону, Європи та світу.

Програма Форуму та список спікерів – на сайті http://ksf.openukraine.org/ua.

Додаткова інформація у соцмережах на сторінках Kyiv Security Forum:

Facebook – @Kyiv Security Forum 

Twitter – @Kyiv Security Forum

Instagram – @Kyiv Security Forum

Офіційний хештег #ksf2019

Більше фото з Форуму можна переглянути ТУТ

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua