Арсеній Яценюк: Наступного року на субсидії виділяється 34 мільярди гривень і продовжується програма енергоефективності (відео)
неділя, 27 грудня 2015, 19:41

У бюджеті на наступний рік загальний обсяг коштів на забезпечення субсидії збільшений майже на 10 мільярдів гривень: «34 мільярди гривень – це те, що піде на субсидії для більше ніж 5 мільйонів українських домогосподарств», - повідомив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 27 грудня.

Він нагадав, що вже сьогодні 15 мільйонів громадян країни отримують субсидії від держави, пряму допомогу на компенсацію росту цін і тарифів у житлово-комунальному секторі, «і на наступний рік так само будуть її отримувати».

У бюджеті Уряд також зберіг програму енергоефективності, «щоб ми менше споживали газу, менше платили і ефективніше будували нашу енергетичну політику»: «Ця політика вже довела свою результативність в поточному році. Ми зменшили обсяги споживання природного газу майже на 25%. Це є реальний результат. І будемо продовжувати це робити в 2016 році».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua