Арсеній Яценюк: Наступного тижня Парламент має ухвалити доленосні для країни закони. Для цього необхідна політична єдність і відповідальність (відео)
неділя, 1 листопада 2015, 18:38

«Перед нами стоїть дуже багато завдань щодо продовження реформ в країні. І для цього необхідна політична єдність і політична відповідальність», - наголосив Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 1 листопада.

Він нагадав, що на порядку денному парламенту, який розпочне роботу наступного тижня, «стоять доленосні закони для української держави».

«Нам треба прийняти бюджет на наступний рік. І позиція Уряду полягає в наступному: бюджет повинен прийматися одночасно з податковою реформою, а не навпаки», - підкреслив Глава Уряду.

Арсеній Яценюк також наголосив на необхідності завершити ухвалення законів щодо запровадження безвізового режиму для громадян України з метою поїздок до Європейського Союзу.

«Нам потрібно нарешті розпочати процес прозорої і чесної конкурентної приватизації в країні», - підкреслив він.

Окрім того, необхідно прийняти нову радикальну судову реформу в Україні: «Нам необхідно позбавити Генеральну прокуратуру функцій слідства і створити нове незалежне Державне бюро розслідувань».

 

«Таких пріоритетних завдань в нашої держави є надто багато. І від наших спільних дій залежить наш подальший успіх. Чим сильніші ми, чим більш ми об'єднані і впевнені в правильності наших кроків, тим кращий результат буде для країни і для кожного українця», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua