Арсеній Яценюк назвав чотири стратегічні цілі Уряду (відео)
вівторок, 29 грудня 2015, 16:51

Стратегічні цілі Уряду – членство в ЄС і НАТО, відновлення територіальної цілісності, економічне зростання, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 29 грудня, під час прес-конференції за підсумками 2015 року.

Глава Уряду підкреслив, що серед стратегічних цілей, які ставить перед собою Уряд України – геополітична. Це - членство України в Європейському Союзі: «Саме на це спрямована вся наша програма реформ і змін в Україні».

«З безпекової точки зору немає сумніву про те, що Україна повинна стати членом НАТО. Це основна мета реформи оборонного і безпекового сектору країни. І на це спрямовуються сотні мільярдів ресурсів з Державного бюджету України. Саме на це  спрямована наша  чітка співпраця між Україною і Альянсом, і Альянс передбачив п’ять трастових фондів, щоб Україна фактично наближалася до членства в НАТО», - наголосив він.

Третя ціль, підкреслив Арсеній Яценюк, - національна: «Це відновлення територіальної цілісності і суверенітету української держави. Це означає повернення Донецька, Луганська і Автономної Республіки Крим під повний контроль української влади».

Четверта ціль – економічна: «Вона полягає в рості грошових доходів громадян і створенні робочих місць в країні, підвищенні добробуту українських громадян».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua