Арсеній Яценюк: Не збирався і не збираюся в команду Зеленського. Важлива довіра народу, а не окремих персоналій
четвер, 20 травня 2021, 15:30

«Жоден уряд не повторив темпу реформ моїх урядів 14-16 років. Десь у цей час Володимир Олександрович давав черговий успішний корпоратив. Сподіваюся, що Зеленський саме цю нашу різницю у досвіді мав на увазі», - написав Прем’єр-міністр України 2014-16 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

У сьогоднішній прес-конференції у відповіді на запитання журналіста Президент згадав прізвище Арсенія Яценюка: «Сказав, що у його команді не буде людей «з таким досвідом». «З яким саме» - Володимир Зеленський не уточнив», - зазначив лідер «Народного фронту».

«Мій досвід - в уряді взяти відповідальність за країну, проти якої ведеться сухопутна військова операція, триває гаряча фаза війни. Мій досвід - це взяти відповідальність за країну, на рахунках якої 108 тисяч гривень. Мій досвід - це прийняти країну розграбовану, знищену, без вертикалі влади. Без армії, з корумпованою міліцією, з російським газовим зашморгом на шиї країни, з непосильним державним боргом, із загрозою зупинки виплат зарплат і пенсій людям», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що передав країну зі зростаючою економікою, з відродженою армією, зменшеним державним боргом та 90 млрд на рахунках: «З Угодою про Асоціацію з ЄС, виконаними вимогами для безвізу, енергетично незалежну від країни-агресора та санкціями проти РФ».

«Незалежні аналітичні організації з цифрами довели, що жоден уряд не повторив того темпу реформ моїх урядів 14-16 років. Десь у цей час Володимир Олександрович давав черговий успішний корпоратив. Тому, сподіваюся, що Володимир Зеленський саме цю нашу різницю у досвіді мав на увазі», - написав він.

Арсеній Яценюк ще раз наголосив, що «не збирався і не збирається у команду Зеленського».

«Довіра народу, а не окремих персоналій, - ось мета справжнього політика. І ця довіра має бути отримана на виборах», - підкреслив лідер НФ.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua