Арсеній Яценюк: Незважаючи на війну, обсяг фінансування освіти рівний оборонному бюджету (відео)
вівторок, 30 серпня 2016, 15:07

«Незважаючи на війну в країні, ми фінансуємо освіту в обсязі, який рівний фінансуванню оборонного бюджету України», - підкреслив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк журналістам 30 серпня у Чернівцях, де взяв участь у церемонії посвяти студентів національного університету та відкритті нового корпусу ЧНУ.

«Ми, з одного боку, захищаємо державу, а з іншого - творимо нову державу через навчання української молоді, через формування нової якості української нації», - додав Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що міністр освіти і науки, представник «Народного фронту» Лілія Гриневич «робить все для того, щоби система освіти: дошкільної, середньої, професійно-технічної і вищої, - стала насправді європейською». 

Відповідаючи на запитання журналіста щодо навчання дітей загиблих учасників АТО, Арсеній Яценюк підкреслив: «Це наш священний обов’язок, в першу чергу нашої партії «Народний фронт», виконати норму закону, прийняту минулого року ще тодішнім Урядом, щоби кожна дитина з сім'ї учасника антитерористичної операції, який загинув, мала право на безкоштовне навчання».

ФОТОРЕПОРТАЖ можна переглянути ТУТ

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua