Арсеній Яценюк: Нікому ніколи не вдасться повернути Україну в радянське чи проросійське минуле (відео)
неділя, 21 лютого 2016, 18:35

«Україна – незалежна суверенна держава, і це є досягнення кожного з вас, кожного з нас, тоді, коли ми стояли на Майдані, і тоді, коли ми кожного дня боремося за цінності Майдану», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 21 лютого.

«Коли ми кажемо про європейську Україну, хто міг подумати два роки тому, що ми таки підпишемо Угоду про політичну асоціацію з Європейським Союзом, що українська економіка стане частиною об'єднаної європейської економіки і що українські громадяни отримають право безвізових поїздок до Європейського Союзу. Що ми просто з вами станемо європейцями. Що ми з нашим українським біометричним паспортом будемо перетинати кордони Європейського Союзу без віз, без перепон і будемо відчувати себе гідними і достойними членами великої європейської сім'ї», - зазначає Глава Уряду.

«І ми це зробили. І цей курс є незворотнім. Нікому ніколи не вдасться повернути Україну в радянське чи проросійське минуле. Це незалежна суверенна держава, і це є досягнення кожного з вас, кожного з нас, тоді, коли ми стояли на Майдані, і тоді, коли ми кожного дня боремося за цінності Майдану», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він закликав: «Ми повинні крокувати тільки вперед. Ми, українці, ніколи не здамося. Ми боролись і будемо боротись. Ми перемагали і будемо перемагати».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua