Арсеній Яценюк: Нова ефективна модель функціонування органів держвлади має базуватися не так на кількості, як на якості всієї державної машини (відео)
середа, 4 листопада 2015, 15:05

Уряд буде проводити політичні консультації з Президентом України і парламентськими фракціями, аби модернізувати український Уряд, змінити систему управління в Кабінеті Міністірв та в обласних і районних державних адміністраціях, - підкреслив Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 4 листопада.

«У мене як Прем'єр-міністра є відповідні пропозиції, в тому числі щодо складу міністерств, кількості і структурі обласних державних адміністрацій. Тому ми будемо проводити відповідні політичні консультації з Президентом України і з фракціями, для того щоб збудувати ефективну модель функціонування всіх органів державної влади, в тому числі центральних органів виконавчої влади», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що має йтися «не стільки про кількість, а в першу чергу про якість всієї державної машини – про ліквідування дублюючих функцій між різними органами і про те, що не кількістю ми витягнемо реальну ситуацію в країні, а якісними людьми, якісними державними службовцями, які отримують достойний рівень заробітної платні, мають відповідні фахові якості».

Арсеній Яценюк наголосив, що органи державної влади повинні будуть «працювати в рамках нового закону про державну службу». Глава Уряду висловив сподівання, що Верховна Рада України ухвалить у другому читанні і в цілому відповідний внесений Урядом законопроект.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua