Арсеній Яценюк: Нова структура місцевих адміністрацій має відповідати новим економічним, соціальним і політичним реаліям
середа, 27 січня 2016, 14:11

Нова структура місцевих адміністрацій має відповідати новим економічним, соціальним і політичним реаліям, - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 27 січня.

На засіданні Уряду Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України Геннадій Зубко презентував проект реформування органів місцевих  державних адміністрацій.

Арсеній Яценюк наголосив, що зміни до Конституції щодо децентралізації змінять систему управління в регіонах в цілому: «Але на даному етапі нам необхідно, щоби обласні державні адміністрації, районні державні адміністрації, виконавча влада на місцях була владою, щоб голови адміністрацій займалися роботою в тих областях, де їх призначили, а не туристичними поїздками».

Керівники областей і районів повинні працювати безпосередньо з громадянами країни: «Люди сприймають владу через кожного голову адміністрації, чи то району, чи то області», - додав Глава Уряду.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua