Арсеній Яценюк обговорив із керівниками Федеральних міністерств Німеччини підготовку до українсько-німецького бізнес-форуму
п’ятниця, 2 жовтня 2015, 14:20

У п’ятницю, 2 жовтня, Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт»  Арсеній Яценюк прийняв урядову делегацію керівників Федеральних міністерств Німеччини на чолі з Державним секретарем Федерального Міністерства закордонних справ Штефаном Штайнляйном.

Глава Уряду України відзначив важливість допомоги Німеччини у справі економічних перетворень в нашій державі.

"Перед Україною постали неймовірні виклики. Ми високо цінуємо допомогу Німеччини у тому, щоб підтримати українську економіку і зробити її міцною і сильною", - зазначив Арсеній Яценюк.

Прем'єр-міністр України повідомив, що  23 жовтня цього року в Берліні відбудеться українсько-німецький бізнес-форум: «Ми плануємо дати вагомий сигнал представникам німецького бізнесу й громадськості, а також українського бізнесу, що Україна йде шляхом економічних змін та успіху».

"Глобальний порядок денний - складний, але немає альтернативи для руху вперед і справжніх змін, які ми втілюємо крок за кроком",- зазначив Арсеній Яценюк.

Глава українського Уряду також привітав факт проведення консультацій німецьких урядовців з керівниками українських міністерств і висловив сподівання, що така місія, яка продовжує нові формати співпраці, не лише покращить двосторонні відносини, а й розширить порядок денний українсько-німецької взаємодії.

Під час бесіди йшлося про найактуальніші питання політичного та економічного партнерства України та Німеччини, а також про подальші практичні плани та ключові орієнтири співробітництва на найближчу перспективу.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua