Арсеній Яценюк очікує сплати «Укрнафтою» 1,8 млрд грн дивідендів до кінця поточного року (відео)
п’ятниця, 25 грудня 2015, 04:19

«Я очікую, що «Укрнафта» до кінця поточного року сплатить 1,8 мільярда гривень дивідендів», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання народних депутатів під час розгляду в парламенті проекту Державного бюджету на 2016 рік у ніч на 25 грудня.

Арсеній Яценюк нагадав, що парламентом була підтримана пропозиція Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до закону України про акціонерні товариства, завдяки яким держава повернула контроль над компанією «Укрнафта»: «Уряд України провів спостережну раду та загальні збори акціонерів, і британський громадянин Марк Роллінз був призначений загальними зборами акціонерів керівником компанії «Укрнафта». 

Відповідно до контракту, який підписаний з керівником «Укрнафти», компанія зобов’язана до кінця поточного року виплатити дивіденди у розмірі 1,8 мільярда гривень: «До кінця поточного року залишилося декілька днів. Вчора я мав зустріч з керівником компанії «Укрнафта» Марком Роллінзом і попередив його про те, що невиконання зобов’язання, яке він особисто підписав при призначенні на посаду, тягне за собою звільнення з посади і штрафні санкції».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua