Арсеній Яценюк: Очікуємо публічної заяви Президента Єврокомісії про виконання Україною всіх вимог для безвізового режиму (відео)
п’ятниця, 18 грудня 2015, 13:22

«Ми очікуємо офіційного оголошення і публічної заяви (Президента Європейської Комісії) Жана-Клода Юнкера з приводу того, що Україна виконала всі вимоги для запровадження безвізового режиму для поїздок громадян України до Європейського Союзу», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в п’ятницю, 18 грудня.

Арсеній Яценюк підкреслив, що щойно Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомив про події в Брюсселі, де сьогодні має відбутися оголошення рішення Європейської комісії щодо надання Україні безвізового режиму з ЄС.

«Хотів би привітати всіх з тим, що ми очікуємо зараз офіційного оголошення і публічної заяви (Президента Європейської Комісії) Жана-Клода Юнкера з приводу того, що Україна виконала всі вимоги для запровадження безвізового режиму для поїздок громадян України до Європейського Союзу», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він назвав це результатом спільної роботи: «Коли ми працюємо спільно, у нас завжди все виходить. Це результат роботи Президента України, який був у Брюсселі. Це результат роботи Уряду, і це результат роботи українського парламенту, який попри всі складнощі підтримав урядові ініціативи і проголосував за необхідні закони».

«Це великий крок вперед у справжній європейській інтеграції, коли українські громадяни зможуть без віз подорожувати теренами нашої Європи, тому що Україна є частиною великої європейської сім'ї», - наголосив Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua