Арсеній Яценюк: Останні заяви ФСБшника Козака - тупа провокація і брехня в стилі Геббельса
середа, 2 червня 2021, 20:30

Останні заяви Дмитра Козака щодо премєр-міністра України 2014-2016 років, лідера партії «Народний фронт» Арсенія Яценюка – це провокація і брехня в стилі Геббельса.

«Путінський васал і друг Медведчука ФСБшник Козак заявив, що я в ряду з іншими особами сплачую за якусь продукцію Росії. Тупа провокація і брехня в стилі Геббельса, яким захоплюється Путін», - написав Арсеній Яценюк у своєму Facebook.

«Так, так, звичайно, платив: за кращих юристів, що виграли суди в російського «Газпрому» на близько 5 млрд доларів; за те, щоб відмовитись від газу російського «Газпрому» - і ми не купуємо його вже понад 2000 днів; за польоти регулярними рейсами до лідерів США і ЄС, щоб ввести санкції проти РФ», - додав він.

Лідер «Народного фронту» наголосив, що «підписував бюджет України, щоб платити українським воїнам, які захищають Україну від Росії; купувати озброєння для українських Збройних Сил; утримувати фахівців у владі, що вводили ембарго на російські товари і забороняли польоти до РФ; щоб ввести санкції проти РФ та накласти мораторій на виплату боргу Росії у розмірі 3 млрд доларів, які Путін дав Януковичу як хабар за непідписання Угоди про Асоціацію з ЄС». 

«Кремль також мені відплатив - через винесення рішення суду про моє заочне затримання та арешт начебто за вбивство 30 російських солдатів у Чечні та внесенням мене у список всіх можливих санкцій. Про це цей працівник КДБ забув нагадати», - зазначив Арсеній Яценюк.

«А ще він забув нагадати про особисте для Путіна і Козака: заява про злочин Медведчука та рішення ВР про санкції проти його пропагандистської машини - справа «Народного фронту», який я очолюю», - резюмував він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua