Арсеній Яценюк - Парламенту: «Дайте можливість провести чесну, прозору і конкурентну приватизацію» (відео)
четвер, 26 листопада 2015, 12:09

Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк звернувся до Парламенту повернутися до розгляду проекту змін до законодавства про приватизацію і ухвалити відповідний законопроект: «Приватизація за чинним законодавством – це схема, як вкрасти об’єкти, а не як їх публічно продати. Дайте можливість Уряду провести чесну, прозору і конкурентну приватизацію», - підкреслив він у Парламенті в четвер, 26 листопада.

Чесна і прозора приватизація, підкреслив Глава Уряду, має відбуватися «не за принципом хто ближче до політичної партії, а за принципом, який іноземний інвестор дасть більше, зможе принести нову технологію, створить більше робочих місць і заплатить більше податків в Україні».

Арсеній Яценюк нагадав, що на сьогодні зупинена приватизація Одеського припортового заводу та інших об'єктів з тієї причини, «що за чинним законодавством це схема, як вкрасти ці заводи, а не як їх публічно продати».

«Ми просимо прискорити прийняття цих законів і дати можливість Уряду провести приватизацію ключових об'єктів так само, як була проведена приватизація «Криворіжсталі», - наголосив він.

Іноземні інвестори очікують на ухвалення відповідного законодавства, підкреслив Арсеній Яценюк: «У тому числі, це дасть можливість Уряду як підвищити рівень корпоративного управління в державних компаніях, так і позбутися політичного впливу на управління державними компаніями».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua