Арсеній Яценюк: Переговори про Уряд повинні перейти у публічну площину в рамках Верховної Ради (відео)
неділя, 27 березня 2016, 17:16

«Я готовий вести бесіди з будь-ким із коаліційних партнерів у будь-якому форматі. Але відповідальні коаліційні рішення повинні прийматися в рамках коаліції: ясно і прозоро перед нашим суспільством і з чесною та професійною аргументацією», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 27 березня.

«Жодних дострокових виборів. Жодних «темних» домовленостей. Жодних ігор за рейтинг, бо цей рейтинг не матиме сенсу, якщо не буде держави», - сказав Глава Уряду.

Арсеній Яценюк підкреслив, що переговори про Уряд повинні перейти у публічну площину в рамках Верховної Ради.

«Я готовий вести бесіди з будь-ким із коаліційних партнерів у будь-якому форматі. Але відповідальні коаліційні рішення повинні прийматися в рамках коаліції: ясно і прозоро перед нашим суспільством і з чесною та професійною аргументацією», - наголосив Глава Уряду.

Реальної альтернативи для програми Уряду немає, підкреслив він: «Кажу це відповідально. За нинішніх обставин будь-які красиві версії – це звичайний популізм, а по-простому – неправда».

Арсеній Яценюк вкотре зазначив, що прийме будь-яке законне рішення Ради: «або поповнення новими членами уряду, або формування нової коаліції в конституційний спосіб, новий Прем'єр-міністр, внесений Президентом, новий Кабінет Міністрів і нова програма».

«Неприйнятним, бо безвідповідальним є лише один варіант: тимчасовий Уряд і паралізована виконавча влада», - підкреслив Глава Уряду.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua