Арсеній Яценюк: «Переконаний, що парламент зацікавлений в стабілізації економіки і ухвалить спільно напрацьований бюджет до кінця року» (ВІДЕО)
четвер, 17 грудня 2015, 14:24

«Переконаний, що ми знайдемо в собі сили, щоб ухвалити і бюджет, і податкові зміни, створити робочі місця і дати Україні далі розвиватися. Без політиканства і пустопорожніх заяв, а виключно шляхом поступових правильних і ефективних реформ», - сказав Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк перед представленням у Верховній Раді проектів бюджетних і податкових змін у четвер, 17 грудня.

«Ми переконані в тому, що український парламент зацікавлений в стабілізації української економіки, і закон України про Державний бюджет, який ми спільно напрацюємо, буде ухвалений  до кінця поточного року», - наголосив Глава Уряду.

Він звернувся до народних депутатів: «Ми можемо представляти різні політичні сили. Ми можемо мати різне бачення, яким чином Україна повинна розвиватися. Але переконаний, що ми маємо спільну ціль - розвиток української економіки, створення робочих місць, забезпечення соціальної справедливості і поступового економічного зростання».

Глава Уряду наголосив, що повністю підтримує позицію Голови парламенту і депутатських фракцій щодо необхідності створення в парламенті відповідної робочої групи щодо бюджетного і податкового законодавства: «Разом із урядовцями ми будемо ходити до вас сюди щодня з тією метою, щоб постатейно пройтися по всіх складних питаннях, які є в українських парламентарів, і найважливіше - знайти рішення».

«Переконаний, що ми знайдемо в собі сили, щоб ухвалити і бюджет, і податкові зміни, створити робочі місця і дати Україні далі розвиватися. Без політиканства і пустопорожніх заяв, а виключно шляхом поступових правильних і ефективних реформ», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що щороку при обговоренні проектів бюджету «йде жвава і тривала політична дискусія з приводу того, який бюджет повинен бути прийнятий»: «Ми цінуємо позицію членів українського парламенту щодо необхідності виключно прозорого підходу до формування Державного бюджету, і на цьому стоїть Уряд. У стінах українського парламенту, як завжди це було протягом всіх років української незалежності, ми його доопрацюємо, збалансуємо і  спільними зусиллями ухвалимо. Це наша спільна відповідальність,і ми її виконаємо спільними зусиллями».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua