Арсеній Яценюк – перший український Прем’єр-міністр, який зважився на системні реформи, - Максим Бурбак (відео)
понеділок, 11 квітня 2016, 12:08

Арсеній Яценюк – перший в Україні Прем’єр-міністр, який добровільно передає владу новому прем’єру. Це особисте, добровільне і відповідальне рішення.

Про це заявив Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Він передав Голові Верховної Ради заяву про відставку, яку написав Арсеній Яценюк.

"Народний фронт" – команда однодумців і державників. Ми підтримували і будемо підтримувати свого лідера. Арсеній Яценюк – перший і, сподіваюсь, не останній  український Прем’єр-міністр, який зважився на системні проукраїнські і проєвропейські реформи", - наголосив Голова фракції.

Він зазначив, що фракція "Народний фронт" не змінює своїх принципів і надалі відстоюватиме позиції, які озвучувала раніше.

"Народний фронт", як відповідальна державницька політична сила, продовжуватиме в парламенті впроваджувати необхідні реформи, продовжуватиме формувати коаліцію, щоб стабілізувати роботу парламенту. Будемо працювати задля виходу, підкреслю, з цієї штучно створеної  кризи і продовження важливих реформ", - підкреслив Бурбак.

Він наголосив, що "Народний фронт" наполягатиме на тому, щоб у програмі нового Кабміну були максимально закладені пріоритети реформ Уряду Арсенія Яценюка: антикорупційна реформа державного управління і заміна керівників держпідприємств через прозорі конкурси; посилення обороноздатності і рух до членства в НАТО; інтеграція з Євросоюзом, продовження співпраці з закордонними фінансовими донорами; продовження реформи правоохоронних органів, митниці й судів; ефективні демонополізовані енергетика і транспорт; прозора приватизація; підвищення соціальних стандартів.

"Це єдино можлива дорога до нашого європейського і заможного майбутнього. Час розставить усе на свої місця. Вона дасть оцінку інтриганам, популістам і тим, хто справді щодня працював на майбутнє України, бо вірить в нього", - резюмував Максим Бурбак.     

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua