Арсеній Яценюк: Першочергове завдання Європи – збереження та посилення НАТО в одній команді зі США
середа, 28 листопада 2018, 14:15

"Деякі європейські політики думають, що конфлікт відбувається між Україною та Росією, і що цей конфлікт не матиме реальних наслідків для ЄС. Це вже має драматичні наслідки для Європейського Союзу", - наголосив лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк в інтерв’ю Euractiv у Брюсселі.

Арсеній Яценюк підкреслив, що ЄС зараз стикається з величезними проблемами: "Можу назвати джерело цих проблем: Росія. Росія, яка втручалася у вибори в Європі, у Brexit, у вибори в Німеччині та Франції, яка контролює низку політичних сил у Європі та навколо неї. Росія фінансує низку засобів масової інформації в ЄС та підтримує політиків в Євросоюзі. Росія, яка прагне розділити політичну єдність в ЄС. І це реальна загроза".

Він підкреслив, що Україна "зацікавлена в міцній та об'єднаній Європі":  "Україна виступає рішуче проти цих антиєвропейських сил як в Україні, так і в ЄС".

Після зустрічі з Президентом Європейської Ради (ЄР) Дональдом Туском 26 листопада, нагадав Арсеній Яценюк, Президент ЄР "зробив  заяву з чіткою підтримкою України".

"Та, на мою думку, ЄС має робити більше як з точки зору економічної підтримки, інвестицій в Україну, так і безпеки", - сказав він.

"Першочергове завдання Європи – підтримка, збереження та посилення НАТО. І це в одній команді зі США, реально в одній команді",  - наголосив Арсеній Яценюк. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua