Арсеній Яценюк: Підозри, чи то вручені, чи не вручені Порошенку, суперечать постулатам верховенства права, справедливості та успішної України
четвер, 11 червня 2020, 15:22

Звинувачення у скоєнні злочину мають бути беззаперечними, однозначними, ґрунтовними і неспростовними, а не зліпленими на піску: «В іншому разі, результатом стане підтвердження української традиції політичних переслідувань, жорстка реакція вільного світу, шампанське в Кремлі і, як завжди, щуряча позиція всіх організаторів з показуванням пальців на самий верх», - наголосив у своєму Facebook лідер «Народного фронту», прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк.

«Мої відносини як прем’єр-міністра з п’ятим президентом Петром Порошенком надто складні. І далеко не з моєї вини. Тому я буду не про Порошенка, а про верховенство права, справедливість і успішну Україну. Неадекватні підозри, чи то вручені, чи то не вручені колишньому президенту України, суперечать всім трьом постулатам», - написав він.

«Указ про призначення якогось чиновника точно має більше законності, ніж указ про розпуск парламенту без належних підстав», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що виконавці політичних переслідувань проти Юлії Тимошенко також хотіли вислужитися: «Добре відомо чим це закінчилось».

Беззаперечні докази скоєння злочину тягнуть за собою пред’явлення звинувачення і доказування вини в суді прокуратурою, а також своєї невинуватості обвинуваченим, підкреслив лідер «Народного фронту»: «Звинувачення мають бути беззаперечними, однозначними, ґрунтовними і неспростовними! А не зліпленими на піску. В іншому разі, результатом стане підтвердження української традиції політичних переслідувань, жорстка реакція вільного світу, шампанське в Кремлі і, як завжди, щуряча позиція всіх організаторів з показуванням пальців на самий верх. Це не шлях успішної України і влади, якщо вона демократична».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua