Арсеній Яценюк: Підвищити соцстандарти, фінансувати армію та забезпечити створення нових робочих місць можна за рахунок конфіскації $1,5 млрд режиму Януковича
п’ятниця, 19 лютого 2016, 11:42

«Реальне джерело, з якого ми можемо збільшити соціальні стандарти та реально профінансувати армію і почати фінансування програм по зайнятості населення та по створенню робочих місць, - це $1,5 млрд, які арештовані та знаходяться в Ощадному банку України. Але по них немає протягом двох років судового рішення щодо конфіскації», - наголосив Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час години запитань до Уряду в п'ятницю, 19 лютого, у Верховні Раді.

Глава Уряду нагадав, що неодноразово звертався до органів прокуратури і всієї української правоохоронної системи довести цю справу до кінця, конфіскувати ці активи.

«Ми зразу їх зарахуємо в Державний бюджет країни. І прошу в Парламенту підтримки щодо прийняття окремого закону для того, щоб спростити органам прокуратури виконання їхньої функції щодо конфіскації цих коштів», - зазначив Прем'єр-міністр.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua