Арсеній Яценюк після зустрічі з Головою Комітету Місії Червоного Хреста в Україні: Росія несе найвищу відповідальність за злочини проти наших людей
п’ятниця, 14 квітня 2017, 16:13

"Росія несе найвищу відповідальність за злочини проти наших людей. На руках режиму Путіна - злочини проти людяності і в Україні, і в Сирії. Зупинити і приборкати агресора - завдання для всього цивілізованого світу", - написав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook по завершенні зустрічі з Головою Комітету Місії Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом у п'ятницю, 14 квітня.

Він підкреслив, що українські  національні сили разом із Червоним Хрестом та міжнародними гуманітарними організаціями роблять багато для полегшення страждань людей на Донбасі: "Це - виняткова місія".

"Без політичного галасу ми зобов'язані об'єднати всі сили для звільнення заручників і в'язнів, яких катує та утримує Росія. Ми повинні бути як один у цій справі", - наголосив він.

"Сьогодні, коли надходить велике свято Великодня, згадаймо про кожного, хто чекає визволення від російського державного тероризму. Пам'ятаймо і діймо разом для порятунку всіх наших людей, мучеників і героїв. Вірю, що свято свободи і світло звільнення прийде до всіх українців", - написав Арсеній Яценюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua