Арсеній Яценюк подав до суду на автора розповсюдженої у ЗМІ брехні (ДОКУМЕНТ)
понеділок, 5 грудня 2016, 13:15

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора неправдивої інформації про начебто придбання ним 24-х вілл у Маямі. Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

У позовній заяві йдеться, що поширена відповідачем - Олегом Торгалом інформація є недостовірною та такою, що абсолютно не відповідає дійсності.

Арсеній Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності ані рухомого, ані нерухомого майна за межами держави Україна; не має закордонних рахунків у банках; не має жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої Держави.

"Більше того, Арсеній Яценюк є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу", - йдеться в документі.

Повна інформація про належне лідерові "Народного фронту" рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.

Крім того, зазначена неправдива інформація спростовується й тим, що ані позивач особисто, ані його довірені особи ніколи не відвідували Маямі з метою придбання у власність нерухомого майна.

Арсеній Яценюк звертається до суду визнати недостовірною інформацію, поширену Олегом Торгалом, та зобов'язати його протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua