Арсеній Яценюк: Політична демагогія, що будівництво державного кордону повинно бути зупинено, - злочин проти держави (відео)
вівторок, 11 жовтня 2016, 18:17

Зараз є спроби проросійських сил з дискредитації проекту з будівництва українського державного кордону: «Тому що протягом 25 років української незалежності робилося все для того, щоб не було демаркації кордону і щоб взагалі між Україною і Росією кордону не було», - підкреслив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк, відповідаючи на запитання журналістів у вівторок, 11 жовтня.

«Якщо якась будівельна організація зловживала і порушувала закон – нехай розслідують. Це правильно, і я сам готовий надати сприяння в цьому питанні. Але вся ця політична демагогія про те, що будівництво державного кордону повинно бути зупинено, - ні що інше, як злочин проти держави», - наголосив Арсеній Яценюк.

Він нагадав, що він ініціював процес будівництва українсько-російського кордону: «12% цього проекту вже завершено».

«Після нас країни-члени Європейського Союзу також почали будувати кордон: Польща, Естонія, Латвія. До речі, практично за таким самим проектом, як і ми», - додав лідер «Народного фронту». 

«Кордон – це перша лінія української оборони, тому він буде побудований. Тому на нього треба виділити відповідне фінансування і завершити цей проект», - наголосив Арсеній Яценюк. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua