Арсеній Яценюк: «Політична сила, яка делегувала свого представника в Уряд чи центральний орган виконавчої влади, зобов’язана нести політичну відповідальність» (відео)
середа, 16 вересня 2015, 19:40

Арсеній Яценюк виступає за політичну відповідальність політичних сил, які обрав народ України: «Та політична сила, яка виграла вибори, стала членом коаліції, делегувала свого представника чи то в Уряд, чи то в центральний орган виконавчої влади, зобов’язана нести політичну відповідальність», − наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у середу, 16 вересня, на зустрічі з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

«Якщо хтось не справився, - політична сила має нести відповідальність і або їх відкликати, або замінювати. А далі виборець оцінить на виборах, як яка сила пропрацювала», - додав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд України сформований п’ятьма політичними партіями: «Але ми всередині Уряду знаходимо компроміс».

«На жаль, немає такого компромісу всередині Парламенту. Тому що всі йшли під гаслами за Європейський Союз, за справедливість,  чесність,  - а їх максимум вистачило на дев'ять місяців. І як тільки труднощі – вишикувалися в чергу, хто перший втече з коаліції», - сказав він.

Глава Уряду зупинився на необхідності реформування державної служби: «На це, звичайно, треба час, але це одне з наших основних завдань».

Він також зазначив, що Уряд започаткував системи тренінгів для дежрслужбовців та звернувся до ЄС стосовно підтримки для збільшення виплат для фахівців державної служби.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua