Арсеній Яценюк прийняв Посла Індії в Україні Маноджа Кумара Бгарті
четвер, 17 березня 2016, 18:46

У четвер, 17 березня, Прем'єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Індії в Україні Маноджем Кумаром Бгарті.

Під час розмови йшлося про основні завдання на порядку денному українсько-індійського співробітництва у політичній, економічній, гуманітарній сферах.

Прем'єр-міністр України наголосив на істотному потенціалі, який досі не розкритий у взаєминах між Україною та Індією. Розвиток партнерства становить для нашої держави істотний інтерес, - підкреслив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що українсько-індійські відносини потребують нового серйозного імпульсу, і Уряд України глибоко зацікавлений в пожвавленні двостороннього співробітництва в усіх сферах.

Саме задля розвитку двосторонніх відносин у ході бесіди йшлося про організацію у близькій перспективі інвестиційного форуму Україна-Індія, який міг би стати каталізатором ділових контактів обох держав.

Окреслюючи першочергові заходи, які, на думку Посла Індії, здатні активізувати двохстороннє співробітництво, Манодж Кумар Бгарті наголосив на особливій важливості активного діалогу з Україною: «У 15-річній перспективі погляньте на Індію як на джерело значних переваг, які можуть становити безумовний інтерес для української економіки, підприємницьких кіл і водночас для всього українського суспільства».

У ході зустрічі порушувалося питання про підготовку до засідання міжурядової українсько-індійської комісії з торговельного, економічного, наукового, технічного, промислового і культурного співробітництва, проведення якої заплановано у цьому році.

Окремо під час бесіди йшлося про можливість гуманітарних обмінів та розвитку освітніх проектів між країнами.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua