Арсеній Яценюк привітав Ангелу Меркель з перемогою її партії на парламентських виборах у ФРН
неділя, 24 вересня 2017, 21:50

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній  Яценюк привітав Федерального канцлера Німеччини Ангелу Меркель та її однопартійців із перемогою на парламентських виборах у ФРН.

"Бачимо в особі Ангели Меркель лідера вільного і демократичного світу, одного з найбільших друзів і союзників України", - підкреслив він у своєму дописі на Facebook.

"Переконаний, у Ангели Меркель вистачить сил і мудрості сформувати коаліцію, яка буде далі рухати Німеччину до успіху, як це робила пані Бундесканцлер останні 12 років", - написав лідер "Народного фронту".

Він наголосив, що в Німеччині - "нова політична реальність - сильна і багатостороння опозиція, яка зробить уряд Ангели Меркель, Німеччину і Європу тільки сильнішою".

"Бажаю Вам, пані Канцлер, успіху задля процвітання вашого народу та всієї Об'єднаної Європи. Упевнений, що наша співпраця допоможе відновити мир і справедливість, зупинить російську агресію і відкриє нову історичну перспективу для України як повноправного члена Європейського Союзу і НАТО", - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua