Арсеній Яценюк привітав Голову Ради Міністрів Польщі Беату Шидло з призначенням на посаду
п’ятниця, 20 листопада 2015, 12:03

У телефонній розмові у п’ятницю, 20 листопада, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк привітав свою колегу, Голову Ради Міністрів Республіки Польща Беату Шидло з призначенням на посаду і початком діяльності на чолі польського Уряду.

Насамперед Глава Уряду України відзначив високий рівень співробітництва між двома державами, що має особливо вагоме значення у контексті нинішніх викликів проти спільної європейської безпеки.

«У нас багато викликів – від боротьби із загрозою міжнародного тероризму до протидії російській агресії. Україна розраховує на подальшу підтримку Польщі і, впевнений,  Варшава надалі залишатиметься одним із головних адвокатів європейського майбутнього України, а стратегічне партнерство між нашими державами – спільним і незмінним зовнішньополітичним пріоритетом», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Під час бесіди співрозмовники обговорили актуальні питання двостороннього діалогу, а також найближчі плани міжурядової взаємодії. Було відзначено, що важливу перспективу матиме нинішній обмін досвідом у сферах реформи державного управління, децентралізації, освіти та охорони здоров’я.

Глави Урядів схвально оцінили практику проведення спільних засідань обох Урядів.

Арсеній Яценюк запросив Беату Шидло відвідати Україну у найближчій перспективі.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua