Арсеній Яценюк привітав ратифікацію угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою
вівторок, 14 березня 2017, 13:32

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк привітав ухвалення Верховною Радою України угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою, підписання якої відбулося під час його перебування на посаді Прем’єр-міністра України.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Санкції проти Кремля і вимушене згортання співпраці з Росією відкрили для України нові можливості. Ми продовжуємо розширювати відносини з високотехнологічними західними ринками», - зазначив він.

«З Канадою - це особлива історія. Велика українська діаспора. Канадський ринок споживає імпорту на сотні мільярдів доларів щороку. Відтепер безмитне ввезення на територію Канади майже 100% українських товарів. Все це - результат наших тривалих переговорів і підготовчих заходів. Вітаю Україну, вітаю дружню Канаду!» - написав лідер «Народного фронту».

Нагадаємо, переговори щодо запровадження вільної торгівлі між країнами розпочав Уряд під головуванням Арсенія Яценюка. У липні 2015 року під час його візиту до Оттави було підписано документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Канадою: «Це нова сторінка у відносинах наших країн. Угода має поглибити українсько-канадську співпрацю, збільшити двосторонні інвестиції. Це ще один крок до того, щоб зробити наші країни процвітаючими», - наголосив цього дня Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua