Арсеній Яценюк привітав схвалення Президентом США нових санкцій проти Росії та закликав ЄС об'єднатися проти путінської загрози
середа, 2 серпня 2017, 18:16

"Вітаю тверде і сміливе рішення Президента Трампа схвалити нове законодавство Конгресу США про всебічні санкції проти Росії", - наголосив у своєму дописі у Facebook лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк.

"Це - рішучий крок вперед, щоб притягти Росію до відповідальності та стримувати агресію Кремля проти України, сусідніх держав та вільного світу", - підкреслив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що жодна політика умиротворення "не зупинить втручання президента Путіна в життя демократичних держав".

"Ми закликаємо Європейський Союз та інших партнерів об'єднатися проти загрози, яку становить Путін, його авторитаризм та військова агресія", - підкреслив лідер "Народного фронту".

"Забуття не буде. Не можна дати жодного шансу, щоб "просто перегорнути сторінку". Треба відновити повагу до міжнародного права. Агресор повинен бути покараний. Маємо бути сильними, щоб захистити нашу свободу, цінності та майбутнє" - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua