Арсеній Яценюк привітав свого турецького колегу з повторним призначенням на посаду
середа, 2 грудня 2015, 15:29

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав Главу Уряду Турецької Республіки Ахмету Давутоглу з перемогою очолюваної ним Партії справедливості та прогресу на парламентських виборах у Туреччині та повторним призначенням його на посаду Прем’єр-міністра країни.

У своєму листі Арсеній Яценюк підкреслив, що Україна вдячна Туреччині за незмінну підтримку територіальної цілісності нашої держави. «Як країна, що змушена обстоювати свій суверенітет, ми розуміємо рішучість Туреччини у захисті своїх кордонів», - наголосив він, запевнивши у солідарності Уряду України з турецьким народом у питанні захисту своїх національних інтересів.

Глава українського Уряду наголосив, що Україна й Туреччина мають значний потенціал для поглиблення співробітництва в торговельно-економічній сфері, зокрема шляхом реалізації масштабних проектів в енергетичній сфері, сільському господарстві, транспорті, оборонній промисловості, аерокосмічній галузі: «Переконаний, що завдяки спільним зусиллям Урядів ми зможемо досягти значних результатів у розвитку взаємовигідної співпраці між Україною та Турецькою Республікою».

Лідер «Народного фронту» запросив турецького колегу відвідати Україну для обговорення актуальних питань двостороннього співробітництва.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua