Арсеній Яценюк привітав учасників VI Всесвітнього Форуму Українців
субота, 20 серпня 2016, 08:47

Лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк привітав учасників VI Всесвітньому Форуму Українців, який відкривається у Києві в суботу, 20 серпня.

Дорогі брати і сестри! Шановна українська громадо!

Звертаюсь до вас – всіх, хто марить, живе, дихає Україною – зі словами щирої поваги і безмежної вдячності. Бути українцем сьогодні означає стояти на сторожі миру, свободи і людської гідності усього світу. Бути українцем сьогодні - це величезна відповідальність і готовність до самопожертви.

Українці з усіх куточків земної кулі б’ються сьогодні зі снарядами і танками, брехнею і віроломством, шовінізмом і збайдужілістю. Це бій за справедливість і силу права, за цінності вільного світу, за можливість обирати власну долю.

Ми маємо пояснити людству, що відбувається нині на планеті – так точно і пронизливо, як це зробила велика українка Ліна Костенко:

Маленький сірий чоловічок

Накоїв чорної біди.

Куди ж ви дивитесь, народи?!

Сьогодні ми, а завтра – ви.

Ніколи раніше світове українство не було так міцно пов’язане з Україною, як в ці дні. Пов’язане безцінною допомогою, яке воно надає фронту; знаннями, інтелектом і досвідом; словом правди, яке воно несе народам; пов’язане кров’ю, яку пролили за Вітчизну її сини і доньки.

І тому ми неодмінно переможемо.

Слава тим, хто кладе всі свої сили заради цієї перемоги. 

Слава Україні!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua