Арсеній Яценюк привітав з Днем знань: В центрі Нової української школи - людина, готова і здатна змінювати Україну на краще
субота, 1 вересня 2018, 10:45

"Щиро вітаю з 1 вересня всіх, хто йде до шкіл, вишів, хто сідає за парти сам і хто веде до них своїх дітей і онуків! Тих, хто вчиться, і тих, хто вчить", - написав у своєму Facebook лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у День знань.

"Особливі вітання цього року тим, хто доклав неймовірних зусиль, щоби запрацювала Нова українська школа. Спасибі фантастичній команді, яка стоїть за освітньою реформою. Окрема подяка – нашому міністру освіти Лілії Гриневич", - написав лідер "Народного фронту".

Ця школа даватиме не лише знання і навички, а вчитиме застосовувати їх у житті; її освітній простір – максимально дружній і відкритий, зазначив він: "Навчатися в цій школі приємно, в її центрі – людина. Ще зовсім юна, але виповнена гідності і усвідомлення власного місця у світі, горда за свою країну. Не тільки готова, але й здатна змінювати її на краще. Навчена бути громадянином і фахівцем, працювати творчо і наполегливо, мислити критично і послідовно, бути підприємливим і готовим до викликів ХХІ століття".

"Це школа, яка вчить жити у самому широкому, високому і повному сенсі цього поняття", - зазначив він.

"Щасливого навчального року!  Ми всі вчимось, а значить стаємо мудрішими і сильнішими. Слава Україні!", - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua