Арсеній Яценюк про обрання Предстоятеля Української Помісної Православної Церкви: Сьогодні - День нашої духовної Незалежності
субота, 15 грудня 2018, 18:04

"Здійснюється віковічна мрія - постає Українська Помісна Православна Церква. Її благословенна поява несе історичні зміни і для України, і для всього вселенського православ`я", - наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк після обрання Предстоятеля Української Помісної Автокефальної Православної Церкви, яким став Митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

"Сьогодні справді великий День - День нашої духовної Незалежності", - підкреслив лідер НФ.

"Свята Софія Київська, а з нею вся Україна, весь православний світ спостерігав, як наша Автокефальна Церква отримала свого предстоятеля", - написав він.

Арсеній Яценюк висловив найщиріші вітання Предстоятелеві Української Помісної Автокефальної Православної Церкви Митрополиту Київському і всієї України Епіфанію: "Упевнений, Ви поведете Церкву Українського народу до її гідного місця в родині Помісних Православних Церков".

Лідер "Народного фронту" підкреслив, що для Української Помісної Православної Церкви розпочинається нова доба - "доба становлення, і вона потребує великих сил усіх українців".

"Велика вдячність нашому народові, який молився за свою Церкву. Велика вдячність Вселенському патріарху і нашим церковним ієрархам за всі мудрі рішення. Складаю шану Президентові України Петру Порошенку. У цій історичній події - його особистий і державний чин. Вітаю нас усіх! Вітаю Україну! Слава Ісусові Христові! Слава Навіки Богу!", - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua