Арсеній Яценюк про «Стіну»: Називайте, як хочете. Але кордон має бути добудований (відео)
субота, 13 березня 2021, 20:22

«Облаштування державного кордону - це перша лінія української державної оборони. Я цей проект почав і я вважаю, що держава повинна його завершити», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у «Суботньому інтерв’ю» на Радіо Свобода.

Арсеній Яценюк нагадав, що проросійські медіа ще з 2014 року почали дискредитувати проект «Стіна». Екс-премєр зазначив, що відразу після розробки фахівцями проекту облаштування кордону він демонстрував, як виглядатиме проект: «Його показали. І назвали його «Стіна». Де б я міг подумати, що мої політичні опоненти і вороги держави просто скажуть, що це має бути високий мур? Хто показував високий мур? А коли ізраїльтяни назвали свій проект Iron Dome, «залізний купол» - то що, над Ізраїлем купол зробили?»

Лідер «Народного фронту» підкреслив, що після того, як він пішов з посади прем’єр-міністра, зведення кордону перестали адекватно фінансувати.

Він наголосив, що за зразком України кордон почали зводити країни Балтії: «І вже нова влада і нове керівництво Державної прикордонної служби борються за цей проект і кажуть, що нам потрібний державний кордон».

«Називайте його як хочете – «Стіна», «Європейський вал», «Сітка рабиця». Тільки це державний кордон, перша лінія української державної оборони. Я цей проект почав і я вважаю, що держава повинна його завершити», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua