Арсеній Яценюк про введення квот для української мови на телебаченні: Ми вистраждали цей закон і не зупинимося на сьогоднішньому успіху
п’ятниця, 13 жовтня 2017, 14:41

Сьогодні набрав чинності закон про обов’язкові квоти для української мови на телебаченні. «Це - велика перемога української держави, перемога нашої парламентської фракції, всієї команди «Народного фронту», - наголосив у своєму дописі на Facebook лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

«Ми вистраждали цей закон, ми проламали весь опір його ухваленню», - підкреслив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що незалежність і свобода українців залишатимуться вразливими, поки в ЗМІ й ділових колах домінуватиме мова сусідньої країни, мова агресора: «Без захисту й розвитку української мови вітчизняний медіа-бізнес ніколи не стане на ноги, ніколи не скине монополію підкремлівських олігархів. Лише українська, єдина державна мова, може бути мовою міжетнічного спілкування в незалежній Україні».

«Народний фронт» не зупиниться на сьогоднішньому успіху. Ми підготували й просуваємо подальші регуляторні й стимулюючі ініціативи для зміцнення державного статусу української мови; для розвитку вітчизняного кінематографу, видавничого та музичного бізнесу», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua