Арсеній Яценюк про заяву глави французького МЗС: Тиск повинен бути спрямований в одному напрямку - проти агресії Путіна
середа, 19 жовтня 2016, 16:14

«Без відводу російських сил і зброї з Донбасу та без встановлення контролю за кордоном - там безпеки не буде. Без безпеки немає демократії. Без демократії немає виборів і реального представництва волі людей», - наголосив лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у своєму Facebook, коментуючи інформацію про заяву глави МЗС Франції Еро про потребу добитися від України "детального зобов'язання із статусу Донбасу і календаря".

«Це виглядає або провокацією, або нерозумінням суті того, що відбувається на сході України. Від цього нерозуміння є й проблеми з «календарем», - наголосив Арсеній Яценюк.

«На Донбасі - війна Росії проти України. Але не лише проти України, а й проти Європи і самої Франції. У Парижі це важко усвідомлюється. Але на Донбасі росіяни чинять такі ж військові злочини, як у Сирії», - підкреслив він.

Лідер «Народного фронту» наголосив, що без відводу російських сил і зброї з Донбасу та без встановлення контролю за кордоном - там безпеки не буде: «Без безпеки немає демократії. Без демократії немає виборів і реального представництва волі людей. Ось вам і календар, дорогі французькі партнери». 

«Тиск повинен бути спрямований в одному напрямку. Це - тиск проти агресора, проти агресії Путіна, проти свідомої політики Кремля на підрив безпеки і демократії у Європі. Скільки ще треба «донбасів» і «сирій», щоб це зрозуміти?!» - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua