Арсеній Яценюк: Програма Бігуса підтвердила, що наш уряд забезпечував енергетичну незалежність від Росії
вівторок, 1 червня 2021, 14:39

Остання програма Дениса Бігуса з новою порцією записів розмов Медведчука підтверджує інформацію про те, дії уряду України на чолі з Арсенієм Яценюком в 2014-2016 роках були спрямовані на забезпечення енергетичної незалежності від Росії. Так екс-премєр, лідер партії «Народний фронт» прокоментував останній випуск цієї програми.

«Інформація про дії нашого уряду в 2014-2016 роках для забезпечення енергетичної незалежності від Росії відповідає дійсності. Записи розмов Медведчука це підтверджують», - написав Арсеній Яценюк у своєму Facebook.

«Наш уряд і я як прем’єр-міністр ставили за мету забрати у Росії будь-які важелі енергетичного шантажу. Це було особливо важливо в умовах війни. Наш уряд також перевів Україну на реверсні поставки газу з Європи, скинувши російський газовий зашморг, який душив країну всю історію Незалежності», - додав він.

Лідер «Народного фронту» також зазначив, що це все чергова ілюстрація, в яких умовах працював тодішній уряд.

«І це також посил для нинішньої влади, яка донедавна закуповувала російську та білоруську електроенергію і збирається поновити ці закупівлі восени. Ви можете керуватися добрими намірами чи не дуже, переконувати себе чи інших, але послухайте записи розмов російського агента Медведчука і зрозумієте: будь-який контакт з Росією в енергетичних питаннях – це зло», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Зло для України, зло для нашої економіки, і зло, яке рано чи пізно політично вдарить по вас після чергових «плівок» чергового медведчука. І буде це відбуватися під аплодисменти Росії, яка саме з цією метою кожного разу буде прагнути прив’язати вас до себе бодай кубометром газу, чи кіловатом своєї електроенергії, чи новими мирними ініціативами від Путіна», - додав лідер «Народного фронту».

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua