Арсеній Яценюк провів зустріч із Генеральним директором «Євроконтролю» Франком Бреннером

вівторок, 8 вересня 2015, 09:04

У понеділок, 7 вересня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч із Генеральним директором Європейської організації з безпеки аеронавігації «Євроконтроль» Франком Бреннером.

Глава Уряду України висловив вдячність за технічну допомогу з боку «Євроконтролю» та підтримку в імплементації ініціативи «Єдине європейське небо».

Учасники зустрічі зупинилися на питанні можливості збільшення кількості потоків повітряного руху над Україною та західною частиною Чорного моря, значна частина яких була втрачена через тимчасову окупацію Росією Автономної Республіки Крим

Сторони визнали, що документ підготовлений Україною спільно з “Євроконтролем”, підтверджує ефективність нашого співробітництва в частині аналізу безпеки польотів у зазначеному повітряному просторі.

У ході зустрічі також були обговорені питання посилення співпраці Державного підприємства обслуговування повітряного руху України  «Украерорух» та «Євроконтролю». Зокрема, порушувалося питання участі «Украероруху» в наданні централізованих послуг «Євроконтролю» країнами всього європейського співтовариства в рамках створення та розвитку єдиної європейської системи організації повітряного руху.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua