Арсеній Яценюк провів зустріч із Главою МЗС Данії Крістіаном Єнсеном
вівторок, 15 вересня 2015, 13:31

У вівторок, 15 вересня, Прем'єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк провів зустріч із Міністром закордонних справ Королівства Данія Крістіаном Єнсеном, який перебуває в Києві з робочим візитом.

Арсеній Яценюк висловив вдячність за відчутну і дієву допомогу з боку датських партнерів у проведенні реформ в Україні, а також гуманітарну і фінансову допомогу, яка надається нашій державі для забезпечення медикаментами, оздоровлення дітей військовослужбовців із зони АТО, тимчасово переміщених осіб.

Крістіан Єнсен відзначив істотний та помітний прогрес України з широкого порядку денного внутрішніх перетворень та економічних реформ. Окремо відзначено успіх зі створення сучасної патрульної поліції європейського зразка.

Керівник зовнішньополітичного відомства Данії висловив тверду підтримку справі захисту територіальної цілісності та суверенітету України. Він зазначив, що сьогодні – вирішальний час для Європи: або переможе верховенство права, або верховенство сили. 

Співрозмовники обговорили стан виконання Мінських домовленостей, проблемні питання, з якими зіткнулися країни ЄС у зв’язку з переміщенням біженців з Сирії та країн Близького Сходу. Окремо обговорено питання двостороннього співробітництва на міжнародній арені – в рамках ООН, ЄС та інших міжнародних організацій.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua