Арсеній Яценюк: Путін мріє бути імператором нової пострадянської імперії, а Медведчук – генерал-губернатором (відео)
субота, 6 лютого 2021, 11:00

«Мир залежить тільки від однієї людини - Путіна. Україна хоче миру. Але ми захищаємо і будемо захищати свою територію. І ця війна раніше чи пізніше закінчиться, тільки на українських умовах», - наголосив прем'єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк  у програмі «Свобода слова Савіка Шустера» на каналі «Україна».

Арсеній Яценюк підкреслив, що Путін, який партнером партії ОПЗЖ, розпочав війну проти України: «Саме його війська зайняли нашу територію в Криму. Саме його війська захопили Донецьк і Луганськ».

Саме Янукович продовжив перебування Чорноморського флоту РФ на території України ще на 25 років, нагадав він.

Арсеній Яценюк розповів, що в перші дні перебування на посту прем’єра 2014 року отримав довідку, яка сьогодні вже не є таємною: «На всю Україну, відповідно до даних міністра оборони, - 3 тисячі боєздатних сил. На всю державу. А тільки в Криму росіян стояло більше 20 з тисяч».

«Російська агентура в армії. Російська агентура в СБУ. Російська агентура в органах державної влади. Паралізована держава. Я вже мовчу про те, що ні грошей, ні бензину, танки не заводилися», - нагадав він про той час. 

«Мир залежить тільки від однієї людини, її прізвище Путін. А мета в цієї людини – не мир в Україні. Мета в цієї людини – війна в Україні. Мета в цієї людини – захоплення України. Мета – відновити Радянський Союз, де Путін буде новим імператором цієї пострадянської імперії. А Віктор Медведчук – він просто мріє бути генерал-губернатором. Мета Путіна – розколоти західний світ», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Ми як Україна хочемо миру. Але ми захищаємо і будемо захищати свою територію. Ми будемо захищати кожного українця, кожен клаптик своєї землі, як ми це почали робити в 2014 році. І ця війна раніше чи пізніше закінчиться, тільки на українських умовах. Україна відновить територію і Донецька, і Луганська, і Криму. Ми боролися і виборемо своє право», - підкреслив лідер «Народного фронту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua