Результати цих президентських виборів неможливо передбачити. І це досягнення, - Арсеній Яценюк (відео)
неділя, 18 листопада 2018, 13:13

Якщо "Народний фронт" висуватиме "кандидата в президенти, то виключно члена своєї партії. Як правило, висувають лідера партії", - сказав лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк в інтерв’ю Радіо НВ.

Відповідаючи на запитання щодо того, що його участь у виборах може вплинути на можливість перемоги того чи іншого кандидата, Арсеній Яценюк відповів: "Я не в тій ситуації, щоб виступати технічним кандидатом. У нас дуже багато ходаків на президентські вибори. У них така гра: кожні президентські вибори брати в них участь. Я або виграю, або не беру участь у виборчій кампанії".

"Рішення про участь у президентських виборах буде прийнято з'їздом партії. З'їзд запланований на січень. Тому що остання дата висування кандидатів у президенти – 4 лютого 2019 року", - зазначив він.

Арсеній Яценюк наголосив, що передбачити результати президентських перегонів неможливо: "Хотів подивитися на того "нострадамуса", який може передбачити в Україні результати президентських виборів. І це ще одне досягнення. Уявляєте, як в Росії все просто. В Росії все знаєш на 10 років наперед".

У відповідь на коментар ведучого, що велика кількість посад,  на яких перебував Арсеній Яценюк, нагадують регалії боксерів - пояс WBO, WBC, IBF і не вистачає головного - поясу президента, лідер НФ сказав: "Вдячний долі, що всі ці посади були. Якби їх не було, не було б досвіду. Не було би досвіду - ми в 2014 році не встояли б. Я б не знав, що робити. І я би хотів пошукати людину, яка б знала тоді, що робити".

"Щодо "поясу" президента країни. Він обов’язково буде. Він буде. Доля підкаже, коли", - сказав Арсеній Яценюк.

Коментуючи можливість висунення Володимира Гройсмана єдиним кандидатом від "Народного фронту", лідер НФ підкреслив: "Я не чув про те, щоб Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прийняв рішення балотуватися в президенти України. Це перше. По-друге, Володимир Гройсман не є членом Політичної партії "Народний фронт".

"Народний фронт", якщо буде висувати кандидата в президенти, то виключно члена своєї партії. Як правило, висувають лідера партії", - сказав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua