Арсеній Яценюк: Росія не бажає виконувати Мінські угоди і робить все, щоб затягнути процес і викупити час (відео)
субота, 3 жовтня 2015, 16:42

«Основна мета Російської Федерації – повернення України під сферу впливу Росії - не змінилася», - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у Чернівцях в суботу, 3 жовтня, спілкуючись зі студентами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Він підкреслив, що жодна країна в Європі «не має стільки викликів, скільки маємо ми»: «Україна воює з Російською Федерацією, яка є ядерною державою. І, на жаль, до завершення цієї війни дуже і дуже далеко».

«Незаконна анексія Криму, захоплення Донецька і Луганська, Мінський процес - який поки що процес, а не результат - не дають великої впевненості у тому, що завтра в Україні наступить мир і російські війська відступлять», - наголосив Арсеній Яценюк.

«Вважаю, що Росія не бажає виконувати Мінські угоди і робить все для того, щоб затягнути процес і викупити час. Основна мета Російської Федерації – це не Донецьк і Луганськ, а вся Україна і повернення України під сферу впливу Росії. Ця мета не змінилася», - підкреслив Глава Уряду.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua