Арсеній Яценюк - росіянам: Хай на свободу вийде не лише Навальний, а весь ваш народ
субота, 23 січня 2021, 22:35

Вимога звільнити Навального правильна, але недостатня. Свобода і щасливе майбутнє залежить від звільнення від путінської імперії та великодержавного шовінізму, - наголосив у Facebook прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

«Люди на протестах в Росії вимагають свободи Навальному. Росіяни, ваші спроби марні, якщо не усвідомите найважливішого. Вимога звільнити Навального правильна, але недостатня. Свобода Навального залежить від свободи вас усіх. Повставайте за свободу для всіх», - наголосив він.

«Свобода вас усіх залежить від свободи всіх народів, проти яких воює Путін. Повставайте за свободу для всіх», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Він наголосив: «Свобода і щасливе майбутнє всіх наших народів, включно з вами, залежить від звільнення від путінської імперії та великодержавного шовінізму».

«Зруйнуйте цю тюрму. І тоді на свободу вийде не лише Навальний, а весь ваш народ. Ви маєте шанс нарешті створити державу, яка не буде агресором, пугалом або парією серед цивілізованих народів», - написав Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua