Арсеній Яценюк та Пенні Прітцкер проводять зустріч із представниками провідних компаній США (відео)
понеділок, 26 жовтня 2015, 16:33

У понеділок, 26 жовтня, Прем'єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк та Міністр торгівлі Сполучених Штатів Америки Пенні Прітцкер у Києві проводять зустріч в широкому колі за участю представників Уряду України та представників ключових американських компаній.

Серед компаній, представники яких беруть участь у зустрічі, -  Cargill, Westinghouse, Citibank, NCH Capital Inc., Honeywell, DuPont.

На початку зустрічі Арсеній Яценюк підкреслив, що візит Пенні Прітцкер до Києва проходить після Українсько-американської інвестиційної конференції, яка відбулася у Вашингтоні 13 липня.

«Разом із вами ми розпочали справжню інвестиційну презентацію України», - звернувся Глава українського Уряду до Міністра торгівлі США.

Після інвестиційної конференції у Вашингтоні, нагадав Глава Уряду України, 23 жовтня була проведена така ж інвестконференція у Берліні, наступна відбудеться в Парижі.

Він наголосив на важливості того, що представники провідних американських компаній прибули до України. Глава Уряду повідомив, що під час зустрічі з планується обговорити «дуже прагматичні питання» економічних відносин України та США.

Він підкреслив, що розвиток демократії в Україні «необхідно підкріпити економічним розвитком»: «Ми переконані, що ця зустріч дасть відчутні результати».

Арсеній Яценюк звернувся до представників бізнесу США: «У вас є запитання, у нас є відповіді. У вас є інвестиції – ми готові їх отримати».

У свою чергу, Пенні Прітцкер відзначила зусилля, які Уряд України докладає у  впровадженні реформ.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua