Арсеній Яценюк: «Тариф на тепло прив’язується до зовнішньої температури. ТКЕ не зможуть перекладати свої витрати на кишені громадян» (відео)
середа, 13 січня 2016, 13:44

Згідно з рішенням Кабміну, формування тарифу на теплопостачання прив’язується  до зовнішньої температури. Підприємства теплокомуненерго повинні чітко усвідомити, що вони не зможуть перекладати свої витрати на кишені громадян країни, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в середу, 13 січня.

Арсеній Яценюк звернувся до Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка провести селекторну нараду з підприємствами теплокомуненерго: «Поясніть їм, що газ треба економити, а рахунки треба виставляти тільки за те, що громадяни країни отримали тепло в своїх квартирах»

Він також підкреслив, що ознайомився із вже надісланими до громадян « платіжками», «які не відповідають чинному закону і в яких облгази вставляють додаткові витрати на транспортування природного газу, які не передбачені чинним законодавством».

Арсеній Яценюк доручив Міністерству юстиції України перевірити правові підстави відповідного рішення Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua