Арсеній Яценюк: Ті, хто висувають незаконне обвинувачення Тетяні Чорновол, мають самі бути на лаві підсудних (фото, відео)
вівторок, 15 грудня 2020, 16:10

Особи, які висувають незаконне обвинувачення по відношенню до Тетяни Чорновол, повинні самі постати на лаві підсудних, наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк біля управління ДБР у Києві, де нині має бути вручений обвинувальний акт у політично мотивованій справі проти Тетяни Чорновол.

Арсеній Яценюк підкреслив, що Тетяна Чорновол – це герой Майдану: «Тетяна – це борець за Україну, як і сотні тисяч людей, які боролися на Майдані і на фронті за Україну».

«Тетяна захищала українців і українське майбутнє», - наголосив він. 

Справа, яка розпочата проти Тетяни Чорновол, переконаний Арсеній Яценюк, не має жодного юридичного змісту. Він назвав її показовою політичною справою проти всіх майданівців: «Проти тих, хто боровся проти Януковича, Путіна і російської агресії».

«Як піде ця справа – це і буде показником того, чи ми здатні захистити майбутнє України», - наголосив він.

«Вони хотіли арештувати Тетяну. Їм не вдалося цього зробити. Зараз вони хочуть її посадити. Їм це так само не вдасться. Але ми повинні всі захищати Тетяну, тому що так ми захищаємо здобутки Майдану, Революції Гідності і нашої боротьби як проти пропутінського режиму Януковича, так і проти самого Путіна», - підкреслив лідер «Народного фронту».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua