Арсеній Яценюк: У 2015 році доходи місцевих бюджетів зросли на 40%, держбюджету - практично на 50% (відео)
вівторок, 29 грудня 2015, 17:00

Доходи місцевих бюджетів зросли практично на 40% порівняно з аналогічним періодом минулого року, доходи Державного бюджету зросли практично на 50% в порівнянні з минулим роком, - наголосив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у вівторок, 29 грудня, під час прес-конференції за підсумками 2015 року.

Арсеній Яценюк нагадав, що в минулому році «було багато тривалих дискусій» стосовно ухваленого бюджету, проте цей бюджет дав «конкретні і чіткі результати».

«Державне казначейство України фінансує все копійку в копійку щодня», - наголосив він.

Глава Уряду підкреслив, що сьогодні вранці ще 3 мільярди гривень пішло на фінансування місцевих бюджетів, «так як місцеві бюджети отримали значний фінансовий ресурс»: «Зараз Державне казначейство разом з Міністерством фінансів завершують фінансування всіх захищених і незахищених статей для того, щоб закрити бюджетний рік».

У бюджеті на поточний рік, нагадав він, було передбачено підвищення соціальних стандартів з 1 грудня поточного року: «Але Уряд знайшов можливості, і ми підвищили соціальні стандарти з 1 вересня поточного року на 13 і на 19% відповідно». 

На фінансування армії у бюджеті-2015 було передбачено 97,5 мільярда гривень: «Уряд профінансував придбання нової техніки і озброєння на 5 мільярдів гривень. Відповідно до даних Міністерства оборони України, більш ніж 3700 зразків нової техніки і озброєнь вже зараз поступили до Збройних Сил України. А загалом відремонтовано і повернено до лав Збройних Сил України близько 38 тисяч одиниць зброї».

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua