Арсеній Яценюк у 70-річчя створення НАТО: Євроатлантична інтеграція України - безальтернативний незворотній процес
четвер, 4 квітня 2019, 08:43

"Україна має отримати прискорену процедуру набуття членства в НАТО. Дайте нам план дій, - і ми виконаємо його", - наголосив у своєму дописі на Facebook лідер партії "Народний фронт", Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк 4 квітня, в 70-ту річницю створення НАТО.

Він нагадав, що 70 років тому за ініціативи Президента Сполучених Штатів Трумена постав оборонний союз вільних народів, який захистив їхню безпеку і здолав радянську імперію в Холодній війні: "Альянс став гарантом швидкого відновлення і успішного розвитку повоєнної Європи".

НАТО стало надійним захистом від погроз зовнішньої агресії і запорукою недопущення внутрішніх конфліктів, наголосив він: "Альянс приймав країни, які мали невирішені територіальні спори і допомагав розв‘язувати ці суперечки в мирний спосіб".

"НАТО - це свобода і мир", - підкреслив лідер "Народного фронту".

"Євроатлантична інтеграція України - безальтернативний незворотній процес", - додав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що більшість українців підтримує вступ до НАТО: "Україна має отримати прискорену процедуру набуття членства в Альянсі. Дайте нам план дій, - і ми виконаємо його".

"Вступ України необхідний не лише нам, але і самому Альянсу. Це - єдиний шлях утвердження миру й безпеки на європейському континенті", - підкреслив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua