Арсеній Яценюк у Берліні: Сподіваюся, що політика США щодо української незалежності буде незмінною і спиратиметься на двопартійну підтримку
понеділок, 14 листопада 2016, 19:20

«Сподіваюся, що в Сполучених Штатів політика щодо української незалежності буде незмінною і базуватиметься на двопартійній підтримці – і демократами, і республіканцями», - підкреслив лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк у понеділок, 14 листопада, спілкуючись із журналістами по завершенні зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель у Берліні.

Відповідаючи на запитання журналіста, Арсеній Яценюк нагадав, що три тижні тому мав зустріч із Віце-президентом США Джозефом Байденом у Вашингтоні.

«США - це країна, яка має стабільність і стійкі інститути. Це одна з найстарших конституційних демократій у світі. Це країна, яка базується на дуже чітких принципах», - підкреслив він.

Одним із таких принципів, наголосив Арсеній Яценюк, є двопартійна підтримка України: «Тобто і демократи, і республіканці завжди одностайно голосували за всі питання, що стосувалися підтримки України - як по санкціях, так і по наданню нелетальної зброї, наданню фінансових гарантій і фінансової допомоги».

«Новообраний Президент Дональд Трамп представляє Республіканську партію Сполучених Штатів. Ця партія має свою програму, свої принципи, і ця партія завжди підтримувала Україну», - зазначив він. 

«Сподіваюся, що в Сполучених Штатах політика щодо української незалежності буде незмінною і базуватиметься на двопартійній підтримці – і демократами, і республіканцями», - підкреслив лідер «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua