Арсеній Яценюк у Берліні: Україна виконала всі критерії для безвізу з Євросоюзом. Переконані, що ЄС виконає, що обіцяв
вівторок, 15 листопада 2016, 10:41

Україна виконала всі критерії для отримання безвізового режиму з Євросоюзом: "Ми переконані, що Європейський Союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим", - наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у понеділок, 14 листопада, під час дискусії у Фонді Конрада Аденауера в Берліні.

Арсеній Яценюк наголосив, що український народ "не прийняв намагання колишнього президента і уряду відкинути ідею євроінтеграції": "Українці взяли європейські прапори в руки, вийшли на вулиці і почали боротьбу - за справедливість, за Європу, європейські цінності, свободу та нашу незалежність".

"Ці європейські прапори мають на собі кров після того, як колишній президент віддав наказ фактично вчинити розправу над українцями, які боролися за нашу свободу", - сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що після Революції Гідності Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС: "Це було економічне вирішення, як посилити наші економічні відносини".

Водночас лідер "Народного фронту" підкреслив: "Ми переконані, що після того як ми ухвалили все необхідне законодавство і виконали всі критерії для безвізового режиму, Європейський союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим".

"Реформи юстиції, правосуддя, економіки, антикорупційні зусилля - ми робимо все, щоб підняти Україну до стандартів Європейського Союзу", - наголосив він.

"Критично важливо – мати міцний Європейський Союз. І прийде час, коли Україні буде надана реальна перспектива – приєднатися до ЄС", - сказав Арсеній Яценюк.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua